Upravený harmonogram přípravy finálových turnajů TOP 16

První uzávěrka přihlášek staršího žactva a dorostu – posunuta na středu 9. 5. 2018 do 20 hodin

Po tomto termínu budou v katergorii staršího žactva a dorostu na případná volná místa zařazeni přihlášení náhradníci. Pokud ještě zbydou volná místa do počtu 16, budou nominovaní hráči, kteří se nevyjádřili, zařazení na pozice náhradníků s možností se do turnaje přihlásit až do pátku 11. 5. 2018 ovšem s tím, že zařazováni budou na základě pořadí přihlášek bez ohledu na původní pozici nominace, až do úplného zaplnění do počtu 16 hráčů.

 

Ve čtvrtek 10. 5. 2018 dopoledne dojde k definitivnímu rozhodnutí, zda bude kategorie nejmladšího žactva přesunuta z původního termínu 12. 5. 2018 na nový termín 23. 5. 2018. Důvodem přesunu je souběh s kempem HBO, kvůli kterému je omluvena přibližně polovina hráčů tétoé kategorie. Rozhodnutí padne na základě vyjádření zástupců těchto hráčů, kteří byli osloveni s dotazem, zda by v novém termínu mohli. Vybrán bude termín, který bude mít větší účast.

Pokud dojde k přesunu, bude uzávěrka přihlášek na nový termín předběžně do 15. 5. 2018, závazně potom (nejzažší termín) do 19. 6. 2018.

 

V úterý 2. 6. 2018 zůstává uzávěrka přihlášek pro kategori mladšího žactva, která se koná v sobotu 9. 6. 2018. Po tomto termínu budou na případná volná místa za hráče, kteří se nevyjádří, zařazeni náhradníci. Tito hráči, pokud nebude turnaj ještě obsazen, se stanou náhradníky a doplnění startovní listiby bude už dále záviset pouze na rychlosti (pořadí) přihlášek.

 

Upozornění: Upozorňujeme, že pokud se nezvou hráči, kteří mají medailové (ve čtyřhře) či pohárové (ve dvouhře) umístění, budou z pořadí vyřazeni a cenu obdrží nejbližší další hráč v pořadí, který tuto podmínku splní.

 

Veškeré dotazy k finálovým turnajům můžete směřovat na vrchního rozhodčího na tel. 603 451 965.



Přidání komentáře k článku Upravený harmonogram přípravy finálových turnajů TOP 16



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř