Oficiální kontakt na pořadatele turnajů

Fuček Miloslav

2021-10-29

Informace

Přečteno: 889

Komentářů: 0


Po zkušenostech z minulého turnaje, zveřejňujeme oficiální kontakt na TTC Praha, který je pořadatelem turnajů Velké ceny CST Ďáblice.


Po posledním turnaji byl pozitivně testován jeden hráč TTC Praha. Když dal jako kontakt na pořadatele kontakt na vrchního rozhodčího, ukázalo se to jako kontraproduktivní. Vrchní rozhodčí, který přišel s hráčem do zcela minimálního kontaktu 2 až 3 minuta, bylm poslán hygienou do karantény. A kontakty na hráče, s kterými dotyčný poziviní hráč hrál, si nikdo z hygieny nevyžádal.

 

Z tohoto důvodu, pokud byste se dostali do podobné situace, neuvádajtě prosím jako kontakt na pořadatele telefonní číslo na vrchního rozhodčího, ale nejlépe datovou schránku ej4psub, v níž je možno si vyžádat kontakty na hráče, s kterými daný hráč hrál. Tyto kontakty stejně nelze vyžádat telefonicky, protože podléhají GDPR a ani hygiena nesmí ze stejného důvodu telefonicky sdělit jméno hráče, kterého kontakt chtějí vytrasovat. Korespondence datovou schránkou je k tomuto nejvhodnější, protože je rychlá a současně digitálně autorizovaná.

 

Kontakty TTC Praha:

TTC Praha – klub stolního tenisu, z.s.

Viktorinova 1210/8, Praha 4 – Nusle

IČ: 638 36 874

datová schránka: ej4psub


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
03.07.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř