Stav přihlášek na Aprílový turnaj

K včerejšímu datu byla první uzávěrka přihlášek, ke kterému je tento stav: U11 jeden hráč, U15 osm hráčů, U17 nikdo a U21 tři hráči. Celkem 12 hráčů. Při tomto počtu proběhne celý turnaj společně s vyhodnocením pořadí jednotlivých kategorií U11, U15 a U17.

 

Pokud se do kategorie U11 přihlásí ještě další hráči a budou zde alespoň 4 hráči, bude se tato kategorie hrát samostatně (při 4 hráčích dvoukolově každý s každým).

 

Hráči přihlášení k tomuto datu mají startovné 150,-- Kč. Dále je možné se ještě nahlásit za startovní 180,-- Kč až do pátku 12. 4. 2024 do cca 8.00 hodin, než budou vytištěny startovní listiny. Pořadatel si ale umožňuje v některých kategoriích přihlášky uzavřít, což je ale při tomto stavu nepravděpodobné. Hráči se budou moct na volná místa hlásít iv průběhu pátky či přímo na místě za startovné 200,-- Kč.

 

Všechny kategorie se hrají dopoledne. Hala pro rozehru se otevírá v 8.00 hodin, kdy začíná prezence, která bude do 8.30 hodin. Potom začne losování a hned po něm bude turnaj zahájem nástupem.



Přidání komentáře k článku Stav přihlášek na Aprílový turnaj



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
03.07.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř