Pozvánka na Májový turnaj

Májový turnaj se koná v sobotu 18. 5. 2024 v CST Ďáblice, Všechny věkové kategorie se budou hrát dopoledne. Turnaj je v kategoriích U11, U13, U19 a U21.

 

Turnaj je konečný pro kategorii čtyřher. Pořadí hráčů v nich bude po tomto turnaji monečné a ceny za čtyřhry se budou předávat po skončení posledních turnajů jednotlivých věkových kategorií.

 

První uzávěrka přihlášek je v úterý 14. 5. 2024. Hráči přihlášení v tomto termínu platí startovné 150,-- Kč. Ve středu budou přihlášky vyhodnoceny a bude rozhodnuto, zda se ještě do jednotlivých kategorií mohou přihlásit další hráči nebo zda budou přihlášky do některých kategorií ukončeny. Pokud budou přihlášky ještě možné, půjde se hlásit dále a na tyto přihlášky se bude vztahovat startovní 180,-- Kč s tím, že jejich počet může být omezen. Termín pro tyto přihlášky je do pátečního rána cca 8 hodin (než budou vytištěny prezenční listiny). Při malém počtu hráčů budou přijímáni do turnaje ještě další hráči, na které se bude vztahovat startovní 200,-- Kč, kteří se mohou přihlásit nejpozději v den konání turnaje 18. 5. 2024 do 8.30 hodin, než bude uzavřena prezence, ale pouze budou -li v turnaji ještě volná místa.

Turnaj se koná za podpory firma STENmarketing a MČ Praha- Ďáblice

 

Přihlašovat se můžete na https://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php , přičemž povinnosti přihlašujícího je kontrolovat, že se jeho jméno správně objevilo v seznamu přihlášených a ve správné kategorii. Znovu vyrobitme že hrýče je nutno přihlásit přes jeho kategorii, nelze přihlásit např. hráče U11 přes kategorii U13. Přihlašujete-li více hráčů různých kategorií, musíte tedy vždy přejít do vhodné kategorie.



Přidání komentáře k článku Pozvánka na Májový turnaj



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
03.07.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř