Stav přihlášek na VC Ďáblic po první uzávěrce přihlášek

Do kategorie U11 je přihlášeno 8 hráčů, proto pokud nikdo na poslední chvíli nevypadne, bude se hrát samostatně, jinak bude sloučena s U13 se samostatným vyhodnocením hráčů kategorie U11. Maximální počet přihlášek do této kategorie je 12, takže 4 hráči se mohou ještě přihlásit.

 

Do kategorie U13 je přihlášeno 9 hráčů. Tato kategorie se bude hrát samostatně. Maximální počet hráčů do této kategorie je 12, takže se mohou ještě tři hráči přihlásit.

 

Do kategorie U15 je přihlášeno 7 hráčů. Ideální by bylo, kdyby se přihlásil ještě jeden hráč. Maximální počet hráčů do této kategorie je 12, takže se může ještě 5 hráčů přihlásit. Zde zvažujeme, zda hrát při počtu sedmi hráčů kategorii samostatně nebo ji sloučit s kategorií U19 a vyhodnotit samostatné pořadí hráčů U15. Toto rozhodne vrchní rozhodčí po ukončení prezence na základě skutečného počtu přítomných hráčů.

 

Do kategorie U19 je přihlášeno 9 hráčů. Maximální počet hráčů do této kategorie je 12, takže se mohou přihlásit maximálně 3 hráči.

 

V případě většího počtu přihlášených hráčů rozhoduje pořadí přihlášek včetně hráčů, kteří nejsou v systému a budou se přihlašovat emailem. Na hráče přihlášené dnes nebo později se vztahuje startovné 180,-- Kč. Pokud přijde někdo úplně bez přihlášení a nebo až po vytištění prezenčí listiny v cca 8 hodin v pátek 11. 10. 2024 a bude-li volné místo a bude do turnaje přijat, vztahuje se na něj startovné 200,-- Kč

 

Předpokládaný konec turnaje je kolem 15. až 16. hodiny. Všechny kategorie budou začínat ráno od 9.00. Prezence končí v 8.30 hodin. Pokud bude mít někdo zpoždění a bude na cestě, je potřeba, aby se ozval vrchnímu rozhodčímu na telefon 603 451 965, aby byl nalosován. Na chybějící hráče, kteří nedorazí do 8.30 hodin a o kterých nebudeme vědět, nemůžeme při tomto množství hráčů čekat, aby se turnaj neprotáhl až do večera. Hrát se bude na sedmi stolech.

 

Při turnaji bude zajištěno v bufetu občerstvení - nápoje teplé i studené, tousty a různé čokoládové tyčinky a oplatky. Přestávka na oběd nebude vyhlašována, ale rodiče mohou hráči oběd přinést z přilehlé restaurace v krabičce na konzumaci mezi zápasy.

 

Hala pro rozehru se otevírá v 8.00 hodin. Doporučujeme přijít na tento čas, protože hráči kteří přijdou těsně před koncem prezence v 8.30 mohou mít problémy se rozehrát. Pořadatel si vyhrazuje právo, bude-li turnaj rozlosován dříve, zahájit jej před devátou hodinou (ale ne dříve, než v 8.45 hodin).



Přidání komentáře k článku Stav přihlášek na VC Ďáblic po první uzávěrce přihlášek



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
16.10.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř