Třetí varianta pokračování 6. ročníku

S ohledem na zkrácení termínu pro povolení organizovaných sportovních tréninků a sportovních akcí (turnajů) do 100 osob s možností hry bez roušky už od 11. 5. 2020, zvažujeme zrychlený kalendář akcí, který budeme projednávat v úterý 5. 5. 2020 s vedením centra stolního tenisu.

 

Návrh 3. varianty je takovýto:

23. 5. 2020 Aprílový turnaj

30. 5. 2020 Jarní turnaj

13. 6. 2010 TOP 16 dorostu

20. 6. 2010 TOP 16 mladšího žactva

27. 6. 2020 TOP 16 staršího a nejmladšího žactva

 

Zvažuje se i varianta na vypuštění čtyřher z Aprílového a Jarního turnaje z bezpečnostních důvodů (odstup mezi hráči), které by byly uzavřeny v současném stavu při započtení třech nejlepších výsledků. Zde bychom rádi znali i názory trenérů.

 

Vedení CST Ďáblice zváží, zda bude schopno centrum n a turnaje v těchto termínech připravit, aby proběhly bezpečně a regulérně.

 

Budou nás každopádně čekat omezení, že se nebudou smět používat šatny a sprchy. Omezení budou i v občerstvení, kde budou pouiza balené nápoje a potraviny, ale zvažujeme např. tousty nahradit plněnými houskami či bagetami a podávání kafe a čaje do kelímků. Potraviny nebude možno konzumovat přímo na baru ani v jeho těsné blízkosti. Vstup na WC bude jednotlivě a v roušce, přičemž před odchodem bude nutno si pečlivě umýt ruce a následně je vydesinfikovat. Toto omezení ale platí jak pro 3. varinatu tak pro první (dohrávka do letních prázdnin).

 

Pokud se budou hráči pohybovat po centru (cesta na bar, WC nebo ven) měli by mít roušku. Tyto věci budou ještě upřesněny.

 

Závazné rozhodnutí se dozvíte zde po rozhodnutí Představenstva TJ STP (provozovatel CST Ďáblice) pravděpodobně ještě v úterý odpoledne až večer.



Přidání komentáře k článku Třetí varianta pokračování 6. ročníku



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
03.07.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř