Stav přihlášek na Podzimní turnaj po první uzávěrce přihlášek

Fuček Miloslav

2023-11-10

Informace

Přečteno: 341

Komentářů: 0


AKTUALIZOVÁNO!!! V úterý byl termín první uzávěrky přihlášek na Podzimní turnaj.


Na základě počtu přihlášek v pátek 10. 11. 2023 v 8.00 hodin bylo rozhodnuto o sloučení kategorií U15, U17 a U19 do společného turnaje se samostatným vyhodnocením hráčů jednotlivých kategorií. Celkový linmit hráčů byl stanoven na 32 celkem ve všech těchto třech kategoriích. Při větším počtu přihlášek rozhoduje pořadí dle času zkontrolujte, popř. pořadí při prezenci na místě u hráčů předem nepřihlášených. 

K dni první uzávěrky přihlášek byly do kategorie U11 přihlášeni tři hráči a.protože  se do pátky 10. 11. 2023 do 8.00 hodin nepřihlásil ještě jeden hráč, kategorie je přesunuta do Vánočního turnaje 2. 12. 2023, kde bude možnost dalšího případného spojení s kategoriemi U13. Při hře ve čtyřech hráčích by se tato kategorie hrála systémem každý s každým dvoukolově, tj. šest zápasů v případě zájmu rovnou finále čtyřhry. Vyhlášení by proběhlo v krátké přestávce po dohrání prvního stupně dvou ostatních věkových kategorií. 

 

Do kategorie U15 bylo přihlášeno 17 hráčů, do kategorie U17 dva hráči a do kategorie U19 zatím nikdo. Do všech těchto kategorií je možné se dále přihlásit budou hrát společně v jednom turnaji se samostatným vyhodnocením všech tří věkových kategorií. Samostatně bez slučování by byly hrány pouze ty kategorie, v nichž by se přihlásilo alespoň osm hráčů (s výjimkou kategorie U11) - viz víše. V případě většího počtu přihlášených rozhoduje pořadí přihlášek.

Všechny věkové kategorie se hrají dopoledne.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
19.05.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř