Stav přihlášek na Novoroční turnaj

Fuček Miloslav

2024-01-03

Informace

Přečteno: 282

Komentářů: 0


K datu první uzávěrky přihlášek se přihlásilo 25 hráčů a přihlášky zůstávají zatím dále otevřené.


K 2. 1. 2024, kdy byly předběžně uzavřeny přihlášky, je tento stav: do kategorie U11 jsme obdrželi 6 přihlášek a pokud nikdo neodpadne, bude se hrát v tomto ročníku tato kategorie porvé samostatně. Zatím to vypadá na systém každý s každým. Přihlášky pro tuto kategorii zatím přijímáme dál.

 

Do kategorie U13 jsme obdrželi k datu první uzávěrky celkem 8 přihlášek. I do této kategorie přijímáme přihlášky dále. Pokud počet přihlášek neklesne pod šest, bude hrána i tato kategorie samostatně.

 

Do kategorie U15 dorazilo k datu uzávěrky celkem 8 přihlášek a protože přihlášky do U21 dorazily pouze tři, budou se hrát kategorie U15 a U21 společně se samostatný vyhodnocením pořadí kategorie U15.

 

Všechny kategorie se budou hrát dopoledne. Hala pro rozehru se bude otevírat v 8.00 hodin, kdy současně začne i prezence. Ta bude končit v 8.30 hodin a následně se začne losovat. Po rozlosování, nejpozději v 9 hodin, bude turnaj zahájen nástupem. Předpokládaný konec turnaje je do 15 hodin, což se ale může změnit v případě nárustu přihlášek.

 

Pokud by celkový počet přihlášek hráčů stoupl nad 32, budeme zvažovat omezení počtu dalších přihlášek a to s přednostním omezením kategorií s nejvíce hráči a současně s minimalizací počtu hráčů do vhodného herního systému. S ohledem na současně přihlášený počet hráčů ale tuto situaci nepředpokládáme.

 

Hráči se do turnaje mohou hlásit ještě až do ranních pátečních hodin (cca 9 hodin 5. 1. 2024), kdy bude vrchní rozhodčí tisknout prezenční listiny. Později přihlášení hráči mohou být považováni za předem nepřihlášené hráče.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
19.05.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř