První uzávěrka přihlášek Zimního turnaje

Fuček Miloslav

2024-01-31

Informace

Přečteno: 452

Komentářů: 0


Po první uzávěrce přihlášek byly odpolední kategorie z důvodu malého počtu přihlášených hráčů přesunuty do dopoledne, takže všechny kategorie začínají ráno!!!! Zatím je možno se ještě hlásit.


K datu první uzávěrky přihlášek do Zimního turnaje bylo do U13 přihlášeno 14 hráčů, do U17 je přihlášeno 5 hráčů, do kategorie U19 je přihlášen jeden hráč z data 5. 1. 24 (prosíme o autorizaci emailem) a do kategorie U21 jsou přihlášeni dva hráči.

 

Přihláška Jonáše Míkovce do kategorie U19 byla podána ještě přes Novoročním turnajem, proto prosíme o její autorizaci emailem, abychom měli jistotu, že nešlo o omyl a nebyla myšlena ještě do Novoročního turnaje, který byl 6. 1. 2024.

 

Za této situace se budou kategorie U19 a U21 určitě hrát společně v jednom turnaji se samostatným vyhodnocením kategorie U19. Pravděpodobně se bude společně s nimi hrát i kategorie U17, také se samostatným vyhodnocením. Pokud by však přibyly hráči do kategorií U19 nebo U21, nevylučujeme možnost, že by se kategorie U17 mohla hrát společně s kategorií U13. Toto ale není příliš pravděpodobné. O konečném rozdělení kategorií rozhodne vrchní rozhodčí po ukončení prezence.

 

Zdůrazňujeme, že všechny kategorie se hrají dopoledne (změna se týká pouze 3 hráčů) a je potřeba se do nich zaprezentovat nejpozději do 8.30 hodin!!! Dále je možné přihlášky do jednotlivých kategorií zastavit, pokud přesáhnou počet 16 a celkový počet hráčů by byl větší než 30 (zde záleží na úvaze vrchního rozhodčího na základě počtu hráčů v jednotlivých kategoriích). Hráči nepřihlášení do 2. 2. 2024 do 8.00 hodin, kdy se budou tisknout prezenční listiny, budou považováni za předem nepřihlášené a vztahuje se na ně startovné 200,-- Kč a v případě velkého počtu dodatečně přihlášených hráčů nemusí být do turnaje přijati.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
19.05.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř