Šesté turnaje budou na Lokomotivě

Fuček Miloslav

2015-05-27

Pozvánky

Přečteno: 2373

Komentářů: 0


Už třetí působiště se představí v sérii mládežnických turnajů okresní úrovně 1. ročníku Velké ceny Centra zábavy Karlín. Tentokrát budeme hrát v herně Lokomotivy Vršovice.


Zveme vás na Letní turnaj mládeže ve všech čtyřech věkových kategoriích. Vracíme se k ranním časům, které na Harlekýnu nešly, ale po zkušenostech z posledních turnajů dáváme souběžně kategorie starších žáků a dorostu, aby v případě hodně malého počtu účastníků mohly být sloučeny do jednoho turnaje s vyhodnocením samostatného pořadí starších žáků, sejdou-li se aspoň dva.

 

Termíny turnajů pro jednotlivé kategorie i s aktuálními propozicemi najdete v kalendáři akcí. V sobotu se bude hrát od 9.00, kdy začíná prezence, která je do 9.15 (samotný začátek v 9.30) kategorie nejmladšího žactva. Kategorie dorostu a staršího žactva začnou v sobotu od 14.00 prezencí účastníků, která je do 14.15 (samotný začátek do 14.30). Předpokládaný konec je mezi 16. až 17. hodinou.

 

V neděli bude na programu kategorie mladšího žactva, která začíná od 9.00, kdy začíná prezence, která je do 9.15 (samotný začátek v 9.30).

 

Pořadí v jednotlivých kategoriích je dosti vyrovnané a stále dost hráčů má šanci na pohár v celkovém pořadí (bude za 1. až 3. místo). V nejmladší kategorii na něj mohou dosáhnou Václav Podrazil – TTC Praha, Matěj Mikula – SK Vršovice, Jan Hofman a Matheos Remunda – oba Sparta Praha, Jakub Šálek – SK Vršovice, Radim Votava – SK Hamr a Jan Rousek – TTC Praha. V mladší kategorii jsou ještě ve hře o tři poháry Václav Podrazil – TTC Praha, Lukáš Macek – SK Vršovice, Jiří Hájek – SK Hamr, Petr Šusta – Sparta Praha, Filip Šíma – TTC Praha, Vojtěch Podrazil – TTC Praha a Martin Mužík – SK Vršovice. V kategorii staršího žactva mají šanci na pohár Adam Petr – TTC Praha, Matouš Havlíček – Sparta Praha, Filip Šíma a Richard Sedlecký – oba TTC Praha, Filp Veselý – Loko Vršovice, Tomáš Sedláček – TTC Praha, Tomáš Bartoň, Jan Hofman, Matěj Klika a

Marek Žák – všichni Sparta Praha. Hodně otevřená je i kategorie dorostu, kde se ucházejí o poháry Ondřej Malát – TTC Ptraha, Filip Veselý – Loko Vršovice, Tomáš Sedláček – TTC Praha, Radek Šlapák a Roland Fritsch – oba Sparta Praha, Adam Petr, Radovan Netík a Václav Podrazil – všichni TTC Praha.

 

Závěrečné turnaje budou na programu 20. a 21. 6. 2015 a s největší pravděpodobností se budou konat na čtvrtém působišti v sokolovně v Ďáblicích. Aspoň v to plně doufáme. Pro starší žactvo a dorost to budou v pořadí sedmé turnaje, pro mladší a nejmladší žactvo to budou turnaje finálové TOP16, na které bude nominováno 16 v pořadí nejlepších hráčů a náhradníci. Ve všech kategoriích na tomto závěrečném turnaji budeou uizavřeny i celkové série 1. ročníku a předány za ni ceny – za dvouhru poháry, za čtyřhru medaile a jako ceny poukázky do prodejny Vše na stolní tenis, která je generálním sponzorem tohoto turnaje.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř