Pozvánka na Grand Prix TTC Praha

Fuček Miloslav

2016-10-16

Pozvánky

Přečteno: 2183

Komentářů: 0


Druhým turnajem 3. ročníku Velké ceny Centra stolního tenisu bude v sobotu 19. 11. 2016 Grand Prix TTC Praha.


Zveme vás na Grand Prix TTC Praha, který se koná v sobotu 19. 11. 2016, jako druhý turnaj 3. ročníku Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice. Turnaj se bude tentokrát hrát na osmi stolech (jeden přidáme do haly a další stůl bude na podiu). Vede nás k tomu velká účast hráčů na úvodní Velké ceně Ďáblic, v níž byla odpolední kategorie ve skluzu přes hodinu.

 

Od 9 hodin proběhnou kategorie nejmladšího žactva a spolešně kategorie staršího žactva a dorostu. Po jejich skončení v přibližně 14 hodin bude zahájena kategorie mladšího žactva.

 

Většímu spádu turnaje napomůže nejenom větší počet stolů, ale i přítomnost zástupce vrchního rozhodčího. Rovněž plánujeme zajistit občerstvení se samostatnou obsluhou, protože vrchní rozhodčí při tomto počtu účastníků moc obsluhovat nestíhal. V sortimentu občerstvení se počítá s nápoji v PET lahvích, pro dospělý doprovod bude možnost si zakoupit pivo v plechovkách, dále pak různé oplatky a jiné sladkosti a dále také tousty. Problém samozřejmě nebude uvařit kafe či čaj.

 

Propozici jednotlivých věkových kategoriích najdete zde.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř