První žebříčky v této sezóně

Fuček Miloslav

2017-10-23

Informace

Přečteno: 1745

Komentářů: 0


Po úvodním turnaji 4. ročníku přinášíme první žebříčky.


Úvodní žebříčky této sezóny jsou hotové. Algoritmus, který poměrně dost objektivně zobrazoval výkonnost v uplynulé sezóně, nyní po redukci žebříčků trochu zkresluje. Uvidíme, jak se bude vyvíjet dále.

 

Algoritmus sleduje uhrané sety, dává tedy šanci i těm, kteří nevyhrají a současně sleduje, zda někdo vyhrává 3:0 nebo 3:2 a nebo zda naopak prohrává 0:3 nebo těsně 2:3. Díky to mu nyní dochází k tomu, že třeba za turnaj přidělí vécebodů hráči, který se umístil hůře, ale uhrál v turnaji více setů a se svým soupěřem prohrál nakonec těsně 2:3.

 

Nyní po redukci jsou lehce zvýhodněni hráči s menším počtem turnajů. To by se ale mělo srovnat. Redukcí počítá algoritmus celou loňskou sezónu jako jeden turnaj (proto, aby se žebříček nevyprázdnil a zůstali na něm hráči, kteří se zúčastnili turnajů v loňské sezóně). Hráči ze žebříčku nebudou odmazívání pro nektivitu, protože se sami zredujují s ohledem na věk (přestanou do dané kategorie patřit).

 

Při nasazování budeme samozřejmě upřednostňovat, pokud bude někdo na vyšším žebříčku, tedy pražském popř. celorepublikovém. I když ani to nemusí být pro turnaj okresní úrovně objektivním měřítkem.

 

Systém turnajů, kde se snažíme raději pouštět postup ze skupin po 3 hráčů, je volen právě z tohoto důvodu, že na této úrovni je strašně těžké opravdu objektivně nasazovat.

 

Nasazovací žebříčky k datu 21. 10. 2017

 

Nejmladší žactvo

 

Mladší žactvo

 

Starší žactvo

 

Dorost


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
26.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř