Připravujeme 5. ročník Velké ceny CST Ďáblice

Fuček Miloslav

2018-07-08

Informace

Přečteno: 1626

Komentářů: 0


Zhruba před měsícem skončil 4. ročník Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice a my neleníme a již připravujeme pátý ročník. Jaké přinese změny.


Pátý ročník Velké ceny CST Ďáblice bude zahájem úvodním turnajem pravděpodobně v druhé polovině září 2018. S kalendářem turnajů čekáme na kelendář turnajů Pražskéhé svazu stolního tenisu.

 

Struktura turnajů zůstane stejná. Bude šest základních turnajů, z nichž se započte pět nejlepších výsledků. Po té bude 16 nejlepších a náhradníci nominováno do závěrečného finálového turnaje TOP 16. V něm se již bude hrát pouze hlavní kategorie, tj. dvouhry. Čtyřhry budou hrány pouze v šesti základních turnajích, z nichž vzejde pořadí hráčů.

 

Pro snažší organizaci jsem zavedli přihlašování na turnaje, které nebude sice povinné, ale přihlášení hráči budou finančně zvýhodněni na výši startovného. Díky nižším dotacím oproti loňskému roku, jsem nuceni zvýšit startovné na 120,-- Kč pro předem přihlášené a 150,-- Kč pro předem nepřihlášené.

 

Přihlašovat s ebude prostřednictvím stránky www.pinecvpraze.cz a to přes kalendář akcí, který najdete v levém sloupci. Zde kliknete na název turnaje, do kterého se chcete přihlásit a otevřou se vám podrobnosti, včetně odkazu na stažení propozic po té, co budou zveřejněny (přibližně měsíc před konám turnaje). Najdete zde i odkaz pro přihlášení a pod ním seznam hráčů, kteří již jsou přihlášení.

 

Po kliknutí na odkaz Přihlášení, se vám otevře formulář na přihlášení, kde z rolovacího seznamu vyberete hráče, kterého chcete přihlásit. Vyplníte kategorii, jméno toho, kdo hráče přihlašuje a email pro autorizaci přihlášky. Na něj vám přijde odkaz, kliknutím na nějž přihlášku autorizujete. Pokud hráče v seznamu nenajdete, přihlásíte jej emailem na prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz s uvedením jména a příjmení, roku narození, věkové kategorie, do které jej přihlašujete a oddílu, za který hraje. Nehraje-li hráč v žádném oddílu, napište že je neregistrovaný. Administrátor jej přidá do seznamu a přihlásí a na příští turnaje jej již budete moct přihlašovat sami výše uvedeným postupem.

 

Celý postup přihlášení si nyní můžete vyzkoušet na fiktivním demo Turnaji, kde již pár hráčů přihlášeno je, protože na něm testoval funkčnost programátor. Ttao možnost vyzkoušení zde bude do 1. 8. 2018, což je čas, který je uveden jako termín konání tohoto fiktivního demo turnaje, který se ale konat nebude.

 

Hráči by měli být na turnaj přihlašováni do 20.00 hodin předchozího dne, kdy si vrchní rozhodčí z přihlášek vytiskne prezenční listinu. Hráče přihlášené ještě do půlnoci si dopíše do prezenční listiny ručně. Na hráče, kteří nebudou na prezenční listině se bude vztahovat vyšší startovné.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř