Návod na přihlášení hráče do turnajů Velké ceny CST Ďáblice

Fuček Miloslav

2018-10-17

Informace

Přečteno: 1525

Komentářů: 0


Protože z databáze vidíme, že někteří rodiče, trenéři či hráči mají problémy s autorizací přihlášky popř. se samotným přihlášením, vydáváme tento návod s instrukcemi, jak postupovat při problémech s přihlášením či autorizací hráče.


Na stránce www.pinecvpraze.cz klikněte na odkaz vlevo nahoře Kalendář akcí. Otevře se vám stránka s nejbližšími turnaji (viz. obr.).

Nyní klikněte na název turnaje, na který chcete hráče přihlásit. Musíte zvolit i správnou kategorii, kam chcete hráče přihlásit. Klidně můžete např. nejmladšího žáka přihlásit na turnaj „Velká cena Ďáblic – Nejmladší žáci – dvouhra“ a dále ještě na „Velká cena Ďáblic – Mladší žáci dvouhra“ (pokud na to výkonnostně má).

Přihlašovat lze na všechny turnaje v nabídce. U turnaje máte uvedeno datum konání. Kategorie mladšího žactva je odpoledne, ostatní kategorie jsou vždy ráno. Souběžně můžete přihlásit jednoho hráče do kategorií, které se nehrají současně, tedy nejmladší a mladší a nebo mladší a starší. Starší žactvo hraje společně s dorostem (vyhodnoceni jsou zvlášť dorostenci a zvlášť starší žáctvo = celkové pořadí).

Hráč hrající v dopolední i odpolední kategorii dostane na odpolední kategorie slevu na startovném 50%. Předem přihlášení hráči den před konáním turnaje do 21 hodin platí startovné 120,-- Kč, hráči kteří přijdou bez předchozího přihlášení a přihlásí se až na místě u prezence, platí 150,-- Kč.

Po kliknutí na název turnaje se vám zobrazí stránka s detailem turnaje, kde mimo jiné najdete i odkaz na propozice turnaje a dále zde je vidět seznam přihlášených hráčů – viz. obrázek.

Kliknete-li na odkaz Přihlášení, který je nad seznamem přihlášených hráčů, otevře se vám přihlašovací formulář. V něm vyplníte kolonky:

Hráč: Vyberete jméno z rolovacího seznamu. Pokud hráč v seznamu není, přihlásíte ho dle pokynů níže emailem na prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz s uvedením jména, příjmení, roku narození a klubu, např. Josef Novák, 2005, TTC Praha.

Kategorie: Je nutno vyplnit číslem kategorii dle nápovědy 1 = nejmladší žactvo, 2 = mladší žactvo, 3 = starší žactvo a 4 = dorost. Nevíte-li jaký ročník patří do které kategorie, najdete to v propozicích turnaje.

Přihlašuje – jméno: Napíšete Vaše jméno, abychom měli kontrolu, kdo hráče přihlašuje.

Email pro autorizaci: Vyplníte Váš email, na který vám přijde autorizační email s odkazem pro autorizaci přihlášky.

Následně Vám na uvedený email přijde email s odkazem, na který kliknete a tím přihlášku hráče autorizujete. Pokudby Váš emailový klient nezobrazil okaz formou klikacího odkazu, je nutno jej zkopírovat do adresního řádku prohlížeče a potvrdit klávesou enter.

V případě, že Vám potvrzovací email nepřišel, prohlédněte složku SPAM. Není-li ani tam, napište nám na email prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz a požádaejte o autorizaci přihlášky administrátorem z důvodu, že autorizační email nedorazil.

Na tyto emaily se obracejte při jakýchkoli problémech s přihlašováním. Neumíte-li pracovat s internetem nebo k němu nemáte přístup, můžete hráče přihlásit přes telefon 603 451 965 (raději formou SMS s uvedením jména, příjmení, roku narození a klubu.

Úspěšné přihlášení si můžete ověřit tím, zda je přihlašovaný hráč v seznamu přihlášených hráčů – autorizovaných, popř. neautorizovaných.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř