Ještě deset dní na přihlášování do TOP 16 nejmladšího žactva

Fuček Miloslav

2019-05-20

Informace

Přečteno: 1493

Komentářů: 0


Za deset dní 30. 5. 2019 končí termín při přihlašování a omluvy do posledního finálového turnaje TOP 16 nejmladšího žactva. Přihlášeno je k 18. 5. zatím sedm hráčů z šestnácti.livno umrli smrtovnicejastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Ve čtvrtek 30. 5. 2019 končí termín na přihlašování na finálový turnaj TOP 16 nejmladšího žactva, který uzavře letošní 5. ročník Velké ceny CST Ďáblice. Zatím je (k 18. 5. 2019) přihlášeno sedm hráčů a tedy devět míst je ještě volných. Aktuální stav přihlášek a omluv můžete sledovat na http://www.pinecvpraze.cz/clanek.php?id=855.

 

V případě, že k danému termínu uzávěrky přihlášek nebude obsazen počet 16 hráčů (a to ani náhradníky, kteří se do tohoto termínu přihlásí), budou vypsány divoké karty, o které můžete již nyní žádat na email pozvanky(zavináč)pinecvpraze.cz.

 

Do termínu uzávěrky přihlášek 30. 5. 2019 mají přednostní právo nominovaní hráči, v případě jejich omluvy pak v pořadí nejvýše nasazený náhradník (u náhradníků se stejným nasazením má přednost ten, který se přihlásí dříve). Po uplynutí termínu ztrácí všichni nepřihlášení hráči své přednostní právo a budou zařazeni rovnocenně mezi náhradníky a případné žadatele o divoké karty.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř