Bezpečnostní opatření k Jarnímu turnaji

Fuček Miloslav

2020-03-10

Informace

Přečteno: 1223

Komentářů: 0


Dnes jsme zvažovali, zda konat Jarní turnaj, když ČAST zrušila turnaje BTM ve Vlašimi a Zruči nad Sázavou. Nakonec jsme dospěli k názoru, že při malému počtu účastníků, který na turnaji očekáváme, lze turnaj při dodržení zvýšených hygienických podmínek uskutečnit.


Zabývali jsme se situací kolem epidemie koronaviru a nakonec na základě doporučení ČAST jsme se rozhodli turnaj uskutečnit, přičemž budeme sledovat aktuální stav a pokud nevyjde nové zpřísňující nařízení, myslíme že turnaj lze při zvýšených bezpečnostních podmínkách bezpečně uskutečnit.

 

1) Na turnaji očekáváme účast ve všech kategoriích max. do 70 hráčů včetně duplicit, tedy hráčů hrajících dopoledne i odpoledne (na minulém turnaji bylo bez duplicit 48 hráčů), z nichž 13 hrálo až odpoledne, takže současně bylo v herně max. 35 hráčů, takže s doprovodem, který určitě nebyl více než 1:1 zcela bezpečně max. 70 osob, což je dostatečně pod limitovaných 100 osob.

 

2) V pořádajícím oddílu TTC Praha má trenér přehled o tom, že žádný z hráčů nebyl o jarních prázdninách v rizikových oblastech na koronavir. Předpokládáme, že podobný přehled máte i v ostatních oddílech. Pro jistotu ale budeme chtít o této skutečnosti čestné prohlášení, které je ke stažení zde. Toto prohlášení mohou pro zjednodušení (zejména u větších oddílů) podepsat hromadně za hráče trenéři (na jedno prohlášení vypsat všechny hráče z oddílu, kteří se turnaje účastní a hromadně podepsat trenérem). Toto prohlášení prosím odevzdejte při prezenci popř. naskenujte a pošlete den před turnajem emailem na email, na nějž potvrzujete autorizaci přihlášek. Pokud budete prohlášení předávat až u prezence, sdělte nám to prosím emailem při autorizaci přihlášek. Prohlášení bude možno vyplnit i na místě při prezenci a to zejména pro hráče přicházející jednotlivě (jeden hráč z oddílu v doprovodu rodičů).

 

3) V rámci zvýšení hygienické bezpečnosti prosím všechny hráče, aby měli vlastní ručníky a používali je při každém mytí rukou. Herna bude na turnaj vybavena papírovými ručníky, ale stejně není nad vlastní ručník. Herna bude před turnajem vydesinfikována.

 

4) Maximální limit hráčů v jedné věkové kategorii je pro tento turnaj stanoven na 32 hráčů. V případě naplnění tohoto počtu nebudou přijímáni hráči, kteří přijdou bez předchozí přihlášky (bylo použito už na Zimním turnaji ve spojené kategorii dorostu a staršího žactva) a v případě, že dojde k dosažení tomuto počtu  přihlášených hráčů, budou přihlášky pro danou věkovou kategorii uzavřeny a hráči nad limit nebudou do turnaje zařazeni (informace o tom by byla den předem večer na www stránkách).

Domníváme se, že při dodržení všech těchto bezpečnostních hygienických opatření je riziko nákazy zcela minimální a není větší, než třeba při jízdě městskou hromadnou dopravou.

 

Prosíme sledujte tuto www stránku a média, v případě že dojde k jakékoli změně opaření bezpečnostní rady ČR, může dojít i ke změnám ohledně pořádání turnaje. V případě zpřísnění nařízení by mohlo dojít i ke zrušení turnaje, což ale považujeme za krajní řešení a doufáme, že k němu nedojde.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř