Pozvánka na Jarní turnaj

Fuček Miloslav

2022-02-25

Pozvánky

Přečteno: 784

Komentářů: 0


Zveme vás na Jarní turnaj, který je sedmým turnajem 8. ročníku Velké ceny CST Ďáblice a byl do této série přidán dodatečně navíc.


Jarní turnaj se koná v sobotu 19. 3. 2022 v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8. Pořadatelem turnaje je TTC Praha. Ceny do turnaje dodal sponzor STENmarketing. Turnaj dále finančně podporují MČ Praha 8 a MČ Praha – Ďáblice.

 

Dopoledne se hraje kategorie U11 a U15. Odpoledne se hrají kategorie U13 a U19, pro něž končí prezence v 14.30 hodin. Pokud by byl v některé kategoriin tři dny před konáním turnaje přihlášen výrazně malý počet hráčů (méně než 8), vyhrazuje si pořadatel možnost časové rozložení jednotlivých věkových kategorií změnit.

 

Ráno se otevírá hala v 8.00 hodin, kdy začíná prezence, která trvá do 8.30 hodin. Není potřeba čestné prohlášení, pouze je potřeba, any osoby, které nejsou v oblasti hracího prostoru měly roušku nebo respirátor a aby byly doodržovány odstupy osob, tj. v šatnách smí být najednou max. 3 osoby, na WC mužů max. 2 osoby.

 

Startovné je 150,-- Kč pro předem prihlášené, pro ostatní 200,-- Kč. Hráč, který se účastní dvou kategorií a hraje dopoledne i odpoledne, platí za dopolední kategorii startovné 150,-- Kč a za odpolední kategorii snížené startovné 80,-- Kč. Přihlašovat se je možné na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php v příslušné věkové kategorii turnaje.

 

Upozorňuji, že termín na přihlášení se byl zkrácen a je do středy 16. 3. 2022 do 20 hodin. Po tomto termínu pořadatel vyhodnotí obsazenost turnaje s ohledem na rovnoměrné vytíčení haly a v případě potřeby sloučí některé věkové kategorie (U11 + U13) popř. U15+U19 a přesune je na jiný čas tak, aby byl přibližně stejný počet hráčů dopoledne i odpoledne.

 

Aby byly kategorie hrány samostatně, je potřeba, aby do ní bylo přihlášeno alespoň sedm hráčů. Při tom bude respektováno to, aby se hráči mohli účastnit i sousední věkové kategorie, proto je dopoledne U11 a U15 a odpoledne U13 a U19. Pokud by došlo k posunu kategorií tak, že by byly v souběhu, budou spojeny, což umožní automoaticky účast hráči v obou těchto kategoriích. Chceme zachovat možnost, aby třeba dobrý hráč kategorie U13 mohl jít do své kategorie a současně v druhém časovém bloku do kategorie U15, přičemž v případě účasti hráče dopoledne i odpoledne bude mít v druhé kategorii zvýhodněné startovné 80,-- Kč. To samé platí analogicky pro hráče U11 (možnost starti i v U13) a U15 (možnost startu i v U19).

 

Maximální vytížení dopoledního či odpoledního bloku v hala je 32 hráčů v dvou samostatných kategoriích po max. 16 hráčích. Tedy např. 16 hráčů v U19 a s nimi max. 16 hráčů ve spojené kategoriei U11 + U13. Systém do 16 hráčů je ejdnoduchý a se symetrickým 2. stupněm dvouher. Větší počet hráčů je časově možný v čas, kdy bude např. dopoledne pouze jedna samostatná kategorie (třeba U15), ale nikoli souběžně s druhou kategorií, kde bude více jak 8 hráčů.

 

Během dopoledne ve čtvrtek 17. 3. 2022 zveřejníme informaci o závazném časovém rozložení kategorií a maximálních počtech hráčů v nich. Z toho vyplyne, že některé kategorie budou již zcela obsazeny a uzavřeny (bude možnost emailem přihlásit náhradníka, pokud by se někdo dodatečně omluvil a odhlásil) a nebo bude možnost ještě dopřihlášení hráčů do stabovéného limitu a to opět už pouze emailem, aby měl pořadatel přehled, že tento počet není překročen. Přihlášky emailem bude pořadatel potvrzovat buď jako přihlášku do turnaje nebo jako přihlášku náhradníka. Veškeré podorbnosti k případnému doplňovému přihlášování budou zveřejněny též ve čtvrtek 17. 3. 2022 včetně emailu, na který se bude přihlašovat a času do kdy. Po uvedeném čase už bude možná komunikace s vrchním rozhodčím pouze přes mobilní telefon. Věnujte prosím informacím, které přineseme ve čtvrtek 17. 3. 2022 dopoledne zvýšenou pozornost.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř