Vítězi Jarního turnaje se stali Macek, Jedlička, Kulíšková a Bednář

Fuček Miloslav

2022-03-19

Reportáže

Přečteno: 601

Komentářů: 0


Na dnešním Jarním turnaji se navzdory jarním prázdninám sešlo ve čtyřech kategoriích celkem 37 hráčů. V dvouhrách vyhráli Lukáš Macek (U19), Karel Jedlička (U15), Liliana Kulíšková (U13) a Filip Bednář (U11)


Dopoledne se hrála kategorie U15, v které se sešlo pouze deset hráčů. Dvouhry se hrály ve dvou pětičlenných skupinách. Vítězem se stal Karel Jedlička z KST Vršovice, který ve finále porazil Františka Šticha ze Sokola Vysočany. Třetí místo vybojovala Tereza Vyvialová před Matějem Kulíškem (oba Sokol Všetaty).

 

Čtyřher se zúčastnily čtyři páry, takže se hrálůo systémem každý s každým a dopadlo to takto: 1. Matěj Kulíšek a Františel Štich (oba TJ Sokol Všetaty), 2. Tereta vyvialová (TJ Sokol Všetaty) a Karel Jedlička (KST Vršovice), 3, Šimon Špaldoň a Martin Fafek (oba TJ Neratovice).

 

Odpoledne o hodinu dříve než jindy (tedy už od 14 hodin), se hrály souběžně kategorie U19 a společně U11 a U13. V dvouhrách U13 se nejlépe dařilo Lilianě Kulíšková (SKST Teplice), která ve finále porazila Jakuba Gajdošík (STC Slaný). Třetí místo vybojoval teprve osmiletý Filip Bednář (Kotlářka Praha), když porazil desetiletého Alberta Jana Grzonku (STC Slaný) 3:2.

 

Ve čtyřhře U13 bylo toto pořadí: 1. Liliana Kulíšková (SKST Teplice) a Filip Bednář (Kotlářka Praha), 2. Jakub Gajdošík a Albert Jan Grzonka (oba STC Slaný) a 3. Filip Rajtner (TJ Sokol Dřínov) a Tomáš Šubert (TTC Praha).

 

V kategorii U11 byla hodnocena pouze dvouhra, protože ve čtřyhře nebyl sestaven v této kategorie ani jeden pár. Pořadí dvouhry U11: 1. Filip Bednář (Kotlářka Praha), 2. Albert Jan Grzonka (STC Slaný) a Jan Jakoubek (TTC Praha).

 

V nejstarší kategorii U19 bylo z původně přihlášených devatebácti hráčů nakonec jenom patnáct. Dvouhru této kategorie vyhrál Lukáš Macek (KST Vršovice) před Rozálií Feriovou (TJ Sokol Dřínoc) a 3. Tomášem Jablončíkem (TJ Sokol Všetaty). Čtyřhry dopadly takto: 1. Tomáš Jablončík (TJ Sokol Všetaty) a Rozálie Feriová (TJ Sokol Dřínov), 2. Lukáš Macek a Karel Jedlička (oba KST Vršovice) a 3. Pavel Hrdálek (TJ Neratovice) a Tereza vyvialová (TJ Sokol Všetaty).

 

Podrobné výsledky budou vydány v průběhu příštího týdne. Osmý turnaj Velké ceny CST, kterým bude Aprílový turnaj, sekoná za tři týdny v sobotu 9. 4. 2022. Po něm bude stanoveno pořadí a nominace do finálových turnajů TOP 16.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř