Pozvánka na Velkou cenu Ďáblic

Fuček Miloslav

2022-09-07

Pozvánky

Přečteno: 573

Komentářů: 0


Zahajuje nová sezóna a nastává čas úvodního turnaje Velké ceny CST Ďáblice, kterým je Velká cena Ďáblic.


Zveme vás na Velkou cenu Ďáblic, která se koná v sobotu 24. 9. 2022 v Centru stolního tenisu Ďáblice , Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Turnaj se koná ve čtyřech věkových kategoriích a je úvodním turnajem série turnajů Velké ceny ČST Ďáblice.

 

Celá Velká cena CST Ďáblice bude mít šest základních turnajů, z nichž se započítává pět nejlepších výsledků, které se sčítají. Nakonec bude v každé kategorii pozváno 16 nejlepších hráčů na finálový turnaj TOP 16.

 

Trochu jsme inovovali pravidla přihlašování. Přihlašuje se přes kalendář akcí jako v předchozích ročnících. V systému jsou zrušeny autorizační emaily, které stejně na freemaily nedocházely. Přihlášky budou nyní autorizovat vrchní rozhodčí na základní věrohodnosti osoby a jejího kontaktu, která hráče přihlásila. V případě pochybností se na uvedený email dotáže. Případné odhlášky, pokud hráč onemocní nebo z jiného důvodu na poslední chvíli nemůže, posílejte emailem.

 

spustí, že systém eviduje každou kategorii jako samostatný turnaj. Proto není možné, přihlašovat všechny hráče oddílu různých věkových katzegorií z „jednoho místa“, tj. z jedné kategorie. Je nutné pokud přihlašujete hráče do kategorie U11 jej přihlásit z turnaje této kategorie a ještě po té, co v řádku 1 vyberete z nabídky hráče hráče, je nutno uvést do řádky 2 znovu kategorie napsáním čísel kategorie 11 (bez U). Pokud potom přihlašujete dalšího hráče do kategorie U13, je nutno přejít do kategorie U13 a tam hráče obdobným způsobem přihlásit. Vždy si zjistil, zda se jméno hráče v seznamu přihlášených hráčů. Pokud ne, je to s největší pravděpodobností z důvodu chybného vyplnění kategorie. Věnujte pozoronost i vyplňujte řádek 3 a 4, protože na základě těchto údajů potom vrchní rozhodčí hráče autorizuje nebo ne.

 

Přihlášky jsou do úterý 20. 9. 2022, aby byl čas vyhodnotit počet přihlášených av případě potřeby některé věkové kategorie spojit a přesunout. K tomu dojde ve středu 21. 9. dopoledne, aby jste věděli, zda se věková kategorie hraje v původním čase nebo zda je posunuta. Pokud dojde ke spojení kategorií, budou do sousední kategorie, tj. U11 s U13 popř. U15 s U19, přičemž každá kategorie bude vyhodnocena smostatně.

 

Startovné do turnaje je 150,-- Kč. Pokud hráč půjde do dvou kategorií (jedné dopoledne a jedno odpoledne), bude v druhé kategorii platit zvýhodněné startovné 80,-- Kč. Souběžný start ve dvou kategoriích, které probíhají souběžně, není možný.

 

Propozice celé série turnajů najdete zde . Rozpisy turnajů pro jednotlivé kategorie najdete v kalendáři akcí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř