Přerozdělení kategorií Grand Prix TTC Praha po uzávěrce přihlášek

Fuček Miloslav

2022-10-19

Informace

Přečteno: 493

Komentářů: 0


Včera úderem půlnoci byly uzavřeny přihlášky do sobotního turnaje Grand Prix TTC Praha. Na jejich základě jsme nuceni sloučit kategorie U11 a U13 a tím pádem přesunout kategorii U13 na dopoledne. To nám umožňuje zvýšit počet hráčů v kategorii U19, která bude odpoledne jako jediná.


Po včerejší uzávěrce se hrají v sobotu 22. 10. 2022 dopoledne kategorie U11 a U13 společně jako nimi souběžně U15.

 

V kategorii U11 jsou přihlášeni čtyři hráči Adam Bureš, Václav Knotek, Dominik Navrátil a František Pála. Spadá sem i Filip Bednář, přihlášený do U13. Tedy 5 hráčů. V kategorii U13 jsou přihlášeni Jáchym Bašta, Veronika Kostlivá, Pavel Frydrych, Jonáš Luzar, Zdeněk Horčák, Martin Valach, Denis Beladrán, Julie Hančová, Zuzana Múčková, Matěj Hloch a Ernesto Příhonský. Tedy celkem 11 hráčů. Ve kategorii U11 a U13 je celkem 16 hráčů a příjem přihlášek do obou kategorií je uzavřen. Další hráči s emohou hlásit pouze jako náhradníci.

 

Souběžně se bude dopoledne hrát kategorie U15, do kterých jsou platně přihlášeni: Adam Matyáš Musil, Vojtěch Horčák, Ondřej Šťastný, Matěj Kolínek, Tobiáš Blecher, Richard Lonek, Šimon Špaldoň, Jan Pomrhonc, Jakub Šída, Ondřej Spousta, Zuzana Andrejsová a Vojtěch Král . To je 12 hráčů. Dále je zde přihlášen ještě Denis Baladrán, který je ale přihlášen i do U13, která se hraje souběžně a je potřeba. aby si vybral, které z těchto kategorií chce hrát, protože s ohledem na vzniklý souběh kategorií, v obou hrát nemůže. Do kategorie U15 se mohou přihlásit ještě 4 hráči, kteří se přihlásí nejdříve.

 

Odpoledne se bude hrát pouze kategorie U19, ve které je 17 hráčů. Počet hráčů v této kategorii rozšiřujeme na 24. S ohledem na naplnění této kategorie do ní nelze uplatnit slevu pro start v druhé kategorii a startovní pro všechny hráče bude jednotná 150,-- Kč.

 

Uzávěrka přihlášek v kategorii U15 a U 19 je čtvrtka 20. 10. 2022. Do spojených kategorií U11 a U 13 je možné se hlásit jako pouze náhradníci. Veškeré přihlášky jsou pouze přesný systém, který nově eviduje datum a čas přihlášení.

 

Prezence do dopoledních kategorií je do 8.30 hodin a do odpolední kategorie U19 je do 14.30 hodin. Pokud by byl skluz dopoledních kategorií, bude posunuta.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř