Konečné rozdělení kategorií Podzimního turnaje

Fuček Miloslav

2022-11-02

Pozvánky

Přečteno: 471

Komentářů: 0


Po včerejší uzávěrce přihlášek zveřejňujeme konečné časové rozdělení jednotlivých věkových kategorií a počet volných míst, na které je možno se ještě do zítřka (čtvrtka) hlásit.


V kategorii U11 je přihlášeno pouze 5 hráčů, proto je sloučena s kategorií U13, která se přesouvá na dopoledne. U kategorii U13 je přihlášeno 11 hráčů, z toho tři z kategorie U11, takže v obou těchto kategoriích je dohromady 13 hráčů. Maximálně se ještě mohou přihlásit tři hráči, jedno jestli z U11 nebo U13. V případě většího zájmu, rozhoduje pořadí přihlášek.

 

Souběžně dopoledne se bude hrát kategorie U15, do které je přihlášeno deset hráčů, takže se může přihlásit ještě šest hráčů. V případě většího zájmu, rozhoduje pořadí přihlášek.

 

Jedno místo se jeětě uvolní buď v kategorii U13 nebo U15, protože do obou těchto kategorií je přihlášen Zdeněk Horčák a protože se hrají souběžně, bude moct hrát pouze v jedné z nich.

 

Na odpoledne zbyla pouze kategorie U19, do které je přihlášeno 15 hráčů. Protože souběžně s touto kategorií nebude hrána žádná jiná, rozšiřujeme maximum hráčů v této kategorii na 24, takže se může přihlásit ještě devět hráčů.

 

Přihlášky prosím dělejte výhradně přes systém na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php, protože rozhoduje čas přihlášky. Pro hráče, kteří budou hrát i v dopoledních kategoriích platí do kategorie U19 zvýhodněné startovné 100,-- Kč.

 

Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 3. 11. 2022. Budou-li volná místa, budou přijati i hráči bez předchozího přihlášení, ale už za startovné 200,-- Kč.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř