Pozvánka a nominace na finálový turnaj TOP 16 kategorie U11

Fuček Miloslav

2023-05-24

Pozvánky

Přečteno: 599

Komentářů: 0


AKTUALIZOVÁNO!!! Zveme vás na finálový turnaj TOP 16 letošního ročníku Velké ceny CST Ďáblice, který je v sobotu 27. 5. 2023 pro kategorii U11. Po první uzávěrce byly upraveny nominace na turnaj. Dále byly vypsány i divoké karty.


Finálový turnaj TOP 16 se koná v sobotu 27. 5. 2023 pro kategorii U11. V tomto turnaji se hrají pouze dvouhry. Hrát se bude na 3 až 4 stolech souběžně s turnajem kategorie U19 ve dvou osmičlenných systémech každý s každým. Ze základních skupin postupují první dva do semifinále, hráči na 3. a 4. místě jdou do bojů o 5. až 8. místo, hráči na dalších místech do bojů o 9. až 12. místo a další potom do bojů o 13. až 16. místo.

 

Po ukončení turnaje bude spočteno celkové pořadí a budou vyhlášeny výsledky čtyřher, které jsou již uzavřeny po Jarním turnaji. Dále budou vyhlášeny výsledky finálového turnaje TOP 16, který je o medaili, diplom a věcné ceny a nakonec bude vyhlášeno pořadí celé série 9. ročníku, které je o poháry, diplomy a věcné ceny.

 

Nominovaní hráči se nejpozději do 15. 5. 2023 přihlásili nebo omluvili. Nepřihlášení hráči byli přesunuti mezi náhradníky a naopak přihlášení náhradníci byli přesunuti do přihlášených nominovaných. Přihlášky dalších hráčů z řady náhradníků jsou možné přímo přes kalendář akcí https://www.pinecvpraze.cz/kukakce.php?id=273a nebo emailem na prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz. Na tento email se posílají omluvy a přihlašují se na něj i náhradníci. Po omluvě některého hráče, bude posunuto pořadí a zařazen náhradník. Po náhradě data 15. 5. 2023, budou nepřihlášení nominovaní hráči přesunout se do pozic náhradníků a to bez rozlišení pořadí. Přihlášení náhradníků budou automaticky zařazeni na pozici hráčů, dle pořaí. Pokud někdo, kdo již je přihlášený, zjistíte, že se nemůže zúčastnit, je povinen se nepoodleně omluvit. Omluvte těsně před turnajem (24 hodin) piště prosím jako SMS na tel. 603 451 965. Prosím, můžete reagovat i na poslední chvíli, aby to uvedli do emailu. Občas se totiž omlouvá někdo pozdě večer před turnajem.

 

tato, pokud nějaký hráč získá cenu v celé sérii ve čtyřhrách nebo dvouhrách a nebude na turnaji přítomen, je potřeba, aby měl předem domluveno převzetí této ceny, jinak cena přechází na dalšího hráče v pořadí.

 

Propozice turnaje najdete na http://www.pinecvpraze.cz/dokumenty/rocnik9/TOP16_U11.pdf .

 

Na turnaj jsou nominace:

 

1. František Pála – TJ Sokol Všetaty

(2. Dominik Navrátil – TTC Praha)

2. Adam Bureš – TTC Praha

3. Faustýna Fejksová – TJ Sokol Dřínov

4. Marek Kozel – TJ Sokol Všetaty

5. Eliška Bílkovská – TTC Praha

6. Václav Knotek – TTC Praha

7. Šimon Klein – TJ Sokol Všetaty

 

Náhradníci

 

Ondřej Skočdopole – Sparta Praha

Lukáš Hanišák – TJ Aero Odolená Voda

Tomáš Hanišák – TJ Aero Odolená Voda

Jakub Horák – TSM Kladno

Václav Svojtka – Kotlářka Praha

Alexandr Grigoriadi – TJ Neratovice

Nikola Roubalová – Slovan Bohnice

David Krásenský – Slovan Bohnice

Anna Hlochová – TJ Sokol Roztoky

Vilém Kozel – Sparta Praha

Barbora Matoušková – Sparta Praha

 

Náhradníci jsou nyní bez určení pořadí a moohu se dál hlásit přes systém nebo emailem, jediným kritériem je nyní rychlost přihlášení. Dále dnem 24. 5. 2023 vypisujeme i divoké karty, které jsou pro přihlášení do turnaje na stejné úrovni jako náhradníci, tj. výchozím kritériem je rychlost přihlášení.

 

Při rovnosti bodů v pořadí rozhoduje v pořadí nominace to, kdo má méně porušení rozepsání turnaje na Černé listině .

 

Přihlášení a omluvení hráči budou aktualizováni v tomto článku tak, že přihlášení hráči budou označeni modře a omluvení hráči červeně.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř