Příprava turnaje pokračuje, dnes jsme koupili poháry a medaile

Dvouhry všech čtyř finálových turnajů se bude hrát opět o medaile. K nim hráči obdrží diplom a voucher od sponzora turnaje STEN marketing. Hráči, kteří skončí na 3. místě obdrží drobnou věcnou cenu.

 

Po skončení finálového turnaje bude v každé kategorii vyhlášeno celkové pořadí. Za čtyřhry obdrží první tři medaile a dále ceny dle tohoto klíče: vítězové v kategoriích nejmladšího a mladšího žactva dvě poukázky v hodnotě 100,-- Kč, vítěz v kategoprii staršího žactva a druzí v kategoriích nejmladšího a mladšího žactva po jedné poukázce v hodnotě 100,-- Kč. V kategorii dorostu budou s ohledem na velmi malý počet turnajů čtyřher, který se uskutečnil, za čtyřhru pouze diplomy.

Poháry pro nejmladší žactvo

Hlavní kategorií jsou dvouhry a zde dostanou v každé kategorii první tři diplomy, poháry a vouchery od sponzora a to vítěz vždy 3 kusy, druhý dva kusy a třetí jeden kus.

 

Poháry pro mladší žactvo

Pokud z finálových turnajů ještě nějaké ceny zbydou, budou převedeny do celkového pořadí.

 

Podíváte-li se na fotografie pohárů, vidíte, že je opravdu o co hrát :) Poháry již čekají na své nové majitele. Vyrovnaníé boje o ně proběhnou v kategori mladšího žactva, kde jsou po ohláčení neúčasti Jiřího Hájka ve hře všichni hráči na prvních pěti místech. Boje budou i v kategorii nejmladšího žactva, kde jsou sice hrýáči seřazeni s určitým náskokem, který jim asi bude stačit, ale stačí neúčast kohokoli z nich, aby o své pořadí přišel. Zatím účast potvrdili první dva – Podrazil a Mikula. O třetí pohár mohou zabojovat Hofman, Remunda, (Šálek se omluvil) a Votava.

 

V kategorii staršího ž

Poháry pro starší žactvo

actva má náskok Adam Petr, ale pokud nedorazí, otevře se příležitost na prvenství Matouši Havlíčkovi. O druhé místo bude bojovat Filip Veselý, který se do série zapojil později. Protože Petr ani Havlíček dosud účast nepotvrdili, šanci na pohár mají i Šíma, Sedlecký, Sedláček, Bartoň, Hofman, Klika a Žák.

Poháry pro dorost

 

V kategorii dorostu se o celkové prvenství utkají Malát s Veselým, které dělí pouhých sto bodů. O třetí místo mohou zabojovat Sedláček a Šlapák, kteří mají největší naději, ale bez šance nejsou v případě jejich nepřítomnosti ani Petr, Netík a Podrazil Václav.

 

Kdo si tyto pěkné poháry odnese, se ukáže už o víkendu.



Přidání komentáře k článku Příprava turnaje pokračuje, dnes jsme koupili poháry a medaile



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř