Bude v listopadu Podzimní turnaj?

Situace v Centru stolního tenisu Ďáblice, kde má turnaj proběhnout je taková, že stále není v provozu topení. Samotné topení bude nejspíš do turnaje doděláno. Problémem je ale povolení na plynovou přípojku, což je úřední administrativní akt, který bohužel trvá dlouho.

 

V tuto chvíli jsou dvě možnosti:

 

1) Vše se doslova na poslední chvíli stihne tak, že revizní technici stihnou rozchodit plynové kotle v pátek, těsně před turnajem a turnaj proběhne i v přijatelné teplotě.

 

2) Povolení na přípojku nebude včas, tak aby se mohla přípojka zrealizovat nejpozději ve čtvrtek 19. 11. a následně mohly být 20. 11. uvedeny do provozu kotle a v tom případě jsou opět dvě možnosti:

a) S ohledem na teplé počasí, kdy žáci TTC Praha trénují i bez topení (v hale je mezi 10 až 15 stupni), by mohl proběhnout turnaj pod novým názvem Pohár otužilců. Hráči by se prostě teple oblékli a hráli by v teplácích a bundách.

 

b) Turnaj bude odložen, ale problém je, že ho není možno přesunout do listopadu ani na počátek prosince, protože tam jsou termínové kolize s Grand Prix PSST a s víkendem, kdy jsem delegován jako vrchní rozhodčí na 3. ligu.

 

Vzhledem k tomu, že nejchladněji má být o nastávajícím víkendu a potom mají jít teploty opět nahoru, pokud bude v pondělí v hale aspoň 10 stupňů, bude nejspíše následovat varianta 2b, tedy Turnaj otužilců. Rozhodnutí padne v pondělí 16. 11. večer a dáme vám jej vědět buď hned večer nebo v úterý 17. 11. ráno a v kladném případě bychom současně rozeslali pozvánky na turnaj. Pokud se turnaj uskuteční, máme do kategorie mladšího žactva, která je plánována na neděli 22. 11. 2015 lukrativní cenu pro vítěze dvouher, kterou bude poukaz na dvě vstupenky na utkání Ligy mistrů STEN marketing HB Ostrov Havlíčkův Brod – Chartres (Francie) v pátek 27. 11. 2015 od 18 hodin.



Přidání komentáře k článku Bude v listopadu Podzimní turnaj?



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř