Zveme vás na Ples stolních tenistů

Ples stolních tenistů se koná 17. 3. 2018 od 19.00 hodin v Centru Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 (ve stejných prostorách, v jakých se hrají turnaje). Vstupné je 200,-- Kč v předprodeji nebo 250,-- Kč na místě.

 

V rámci programu plesu zazní dva zajímavé unikátní rozhovory s bývalým reprezentantem Československa Jaroslavem Staňkem. Dále jsou na programu další rozhovory s osobnostmi. Chybět nebude samozřejmě ani tombola. Při příležitosti plesu jsme připravili výstavku fotografií, na nichž budou hlavně fotografie z 3. ročníku našich turnajů, dále fotografie z akcí pro veřejnost, které pořádají v Centru Ďáblice pro děti Ďáblové Praha a fotografie z loňského Plesu stolních tenistů.

 

Plesem chceme propagovat stolní tenis, aby byl na veřejnosti více vidět. Přijďte posedět s lidmi se společnými zájmy a podpořit tak stolní tenis. K tanci a poslechu budou hrát kapely Byzoni a Splašená kráva.

 

Pořadateli plesu jsou TJ Stolní tenis Praha, z.s. (provozovatel Centra srolního tenisu Ďáblice) a TTC Praha – klub stolního tenisu, z.s. (organizátor turnajů). Záštitu nad plesem mají Městská část Praha 8 a Pražský svaz stolního tenisu. Ples se koná ve spolupráci s kulturní komisé MČ Praha – Ďáblice. Ples se koná za podpory firmy STENMARKETING.



Přidání komentáře k článku Zveme vás na Ples stolních tenistů



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř