Ceny na finálové turnaje TOP 16 připraveny

Zítra začínají finálové turnaje TOP16 turnajem staršího žactva a dorostu, na který naváže 9. 6. 2018 turnaj mladšího žactva a následně 4. ročník VC CST Ďáblice zakončí 23. 6. 2018 finálový turnaj nejmladšího žactva.

 

Pro vítěze finálových turnajů jsou připraveny hodnotné ceny. Turnaje TOP 16 se hrají pouze v kategorii dvouher, které jsou opět o medaile, diplomy a věcné ceny. Následně bude vyhodnocení celé série 4. ročníku VC CST Ďáblice, kde obdrží tři nejlepší hráči čtyřher medaile, diplomy a věcné ceny a tři nejlepší hráči dvouher poháry, diplomy a věcné ceny.

 

 

Mimo dárkových poukázek se mohou hráči tentokrát těšit i na trička od firmy Butterfly a samozřejmě hlavně na pěkné poháry.

 

Startovní listina dorostu a staršího žactva bude uzavřena už dnes – máme stále 2 volná místa. Startovní listiny mladšího a nejmladšího žactva se budou uzavírat postupně. Pokud ještě nejste přihlášení a ještě nominováni (i jako náhradníci) můžete mít nyní větší motivaci se přihlásit co nejrychleji a neodkládat to. Pro kategorii dorostu a staršího žactva je nyní možnost udělení dvou divokých karet (jedna již byla udělena) na zbylá místa, o které se mohou přihlásit i hráči, kteří se dosud letočního ročníku nezúčastnili (ročník 2000 a mladší). Stačí napsat SMS s jménem a příjmením, rokem narození a oddílem, za který hrajete (nebo neregistrovaný) vrchnímu rozhodčímu na 603 451 965 nejpozději do 22 hodin.



Přidání komentáře k článku Ceny na finálové turnaje TOP 16 připraveny



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř