Rámcový časový plán TOP 16 mladšího žactva

Finálový turnaj TOP 16 mladšího žactva se bude hrát podle rámcového časového plánu, který najdete zde. Časový plán je pouze orientační, zápasy k jednotlivým stolům bude vyhlašovat vrchní rozhodčí turnaje. časový rozpis pro vás může být pomůckou pro tok, jak dlouho bude turnaj trvat.

 

První stupeň turnaje se bude hrát na 3 stolech. Zbylé tři stoly v herně budou k dispozici na případný trénink a dále budou využity v 2. stupni turnaje, kdy se bude hrát na všech šesti stolech. Jako rozhodčí u stolů budou využití buď trenéři a rodiče nebo hráči z druhé skupiny, která právě nebude hrát.

 

Počet hráčů je bohužel malý, hned po uzávěrce přihlášek chyběli 4 hráči a na poslední chvíli dnes odpadl pro nemoc pátý hráč. Bohužel další náhradníky nemáme a ani se nikdo nepřihlásil o vypsané divoké karty. V případě, že by ještě některý hráč odpadl, hrálo by se už systémem každý s každým. Pro tento případ by byl udělán nový rámcový časový plán, v kterém by se hrálo na plném počtu stolů, ale po třech kolech by vždy byla přestávka 15 minut.

 

Pokud by se někdo na poslední chvíli nemohl turnaje zúčastnit, prosíme aby dal zprávu formou SMS vrchnímu rozhodčímu na telefon 603 451 965.



Přidání komentáře k článku Rámcový časový plán TOP 16 mladšího žactva



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř