Všechny medaile odvezly Všetaty

Finálový turnaj TOP 16 se hrál v patnácti hráči, protože přihlášený Matyáš Petruš z Klánovic nedorazil. Skupinu A vyhrála nasazená Adéla Kůsová, která neztratila ani set. Druhý skončil v této skupině Marek Přibyl také v Všetat. Ve skupině B druhá nasazená Lucie Bartoníčková (TJ Sokol Všetaty) porazila prvního nasazeného Ondřeje Šťastného (TJ Neratovice).

 

V druhém stupi turnaje se hrálo ve čtyřech pavoucích o 1. až 4. místo, 5. až 8. místo, 9. až 12. místo a 13. až 15. místo. Kůsová ztratila první set až v semifinále, kde porazila Šťastného 3:1. V druhém semifinále porazila Bartoníčková 3:1 Přibyla. Kůsová ztratila druhý set až ve finále, kde vyhrála 3:1 nad oddílovou spoluhráčkou Bartoníčkovou. Přibyl potom v boji o 3. místo bvybojoval Všetatům zbylou bronzovou medaili, když porazil 3:1 Šťastného.

 

Kompletní výsledky turnaje najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek185.pdf.

 

Celkově Kůsová vítězstvím ve finálovém turnaji potvrdila vítězství v celém 6. ročníku a odváží si pohár vítěze. Druhé místo celkově potvrdila druhým místem v turnaji Bartoníčková. Šťastnému stačilo 4. místo v turnajin na celkové třetí místo, takže si také odváží pohár. Před tímto turnajem měl šanci sahat po stříbru popř. i po zlatu, to by ale musel vyhrát a své soupeřky nechat dvě místa za sebou. To se mu ale nepovedlo a tak s eumístil na pěkném třetím místě, stejně jako před týdnem v kategorii dorostu. Vybojuje bronz i za týden v kategorii staršího žactva? Tady budou největšími favority Tomáš Jablončík ze TJ Sokola Všetaty a Jan Krojidlo z TJ Neratovic. Tomu se ale před týdnem ve finálovém turnaji dorostu příliš nedařilo a skončil až pátý.

 

Ve čtyřhrách si zlatou medaili odvezl Ondřej Šťastný z TJ Neratovice, který třikrát vyhrál a jednou byl čtvrtý, čímž získal maximum bodů, protože se počítaly tři nejlepší výsledky z čtyř turnajů, na kterých se čtyřhra hrála (na dvou posledních turnajích byla kvůli pandemii koronaviru z bezpečnostních důvodů zrušena). O stříbrnou medaili se podělili Jan Kittnar z TTC Praha a Adéla Kůsová z TJ Sokola Všetaty. Kittnar vyhrál dvakrát se Šťastným a jednou s ním byl druhý. Kůsová vyhrála jednou s Bartoníčkovou a jednou ze Šťastným a jednou byla druhá s Curtisem.

 

Za týden v sobotu 27. 6. 2020 celý 6. ročník Velké ceny CST Ďáblice skončí finálovým turnajem dvou zbylých kategorií – staršího a nejmladšího žactva. A v obou kategoriích to vypadá na vyrovnané urputné boje.  



Přidání komentáře k článku Všechny medaile odvezly Všetaty



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř