Pozvánka na 7. ročník Velké ceny Ďáblic

Velká cena Ďáblic se letos koná už 19. září 2020. Hrajeme opět v Centru stolního tenisu Ďáblice , Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Turnaj proněhne v tradičních kategoriích a časech – dopoledne od 9.00 hodin (prezence do 8.30 hodin) katgorie nejmladšího žactva a společně kategorie staršího žactva a dorostu. Odpoledne od 15.00 hodin (prezence do 14.30 hodin) kategorie mladšího žactva.

 

Startovné je 150,-- Kč pro předem přihlášené. Ostatní bez předchozího přihlášení 200,-- Kč, přičemž velký počet účastníků v dané kategorii nemá garantováno přijetí do turnaje. Přihlášky přes internet přes kalendář akcí na www.pinecvpraze.cz/kalendar.php . Povinností přihlašovatele je zkontrolováno, zda se jméno přihlášeného zobrazilo v seznamu přihlášených. Častou chybou bývá, že vyplníte pouze jméno hráče, ale nezadáte číslo kategorie (nejmladší žactvo = 1, mladší žactvo = 2, starší žactvo = 3, dorost = 4) a přihláška se potom nezaznamená.

 

Novinkou jsou od tohoto ročníku žebříčky na systému ELOST.CZ, díky nimž mohou i noví zájemci o turnaj mít srovnání, jako mají turnaje úroveň. Není nutné nové hráče hledat na okresních žebříčcích a pokud soutěže nehrají a nemají ELO, tak jim po prvním turnaji vytvoříme tzv. Pesudoelo. Nemusíte řešit žebříček při přechodu do vyšší kategorie.

 

Těšíme se na vaši účast. Bude-li se zúčastnit v kategoriích staršího žactva a dorostu velká, budeme zvažovat o některém z dalších turnajů ostamostatnění těchto kategorií.



Přidání komentáře k článku Pozvánka na 7. ročník Velké ceny Ďáblic



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř