Hygienická opatření pro turnaje Velké ceny CST Ďáblice

Na základě doporučení ČAST a nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR a pražské hygienické stanice budou při Velké ceně Ďáblic platit následující hygienická opatření. Při jejich aplikaci vycházíme iz opatření, které byly uplatněny tento víkend na BTM v Praze.

 

1) Před každým vstupem do ČST Ďáblice jsou všichni účastníci (hráči, trenéři, rozhodčí, diváci i jiný personál povinni vydesinfikovat ruce desinfekcí u dveří, což platí i pro opakované vstupy během dne.

 

2) Při prezenci bude všem hráčům měřena teplota. Dále od nich bude požadovat prohlášení, které může podepsat doprovázející trenér hromadně a nebo je možné jej podepsat na místě na hromadný podpisový arch. Toto potvrzení pro trenéry za oddíl najdete na www.pinecvpraze.cz/dokumenty/bezinfekcnost.pdf .

 

3) V prostorách CST Ďáblice jsou povinni mít všechny zakryty nos a ústa s hráči, kteří právě hrají nebo trénují (rozehrávají) se v hracím prostoru.

 

4) Vzhledem k tomu, že šaten a sprcha doporučujeme jejich používání. Doporučujeme se převlékat na hale, nejlépe hráči jednoho oddílu vždy na jednom místě. Pokud šatnu přesto využijete, smí v ní být najednou max. tři osoby a mají se v ní zdržovat jenom po nezbytně nutnou nejkratší dobu.

 

5) Mezi zápasy budeme dezinfikovat míčky, tužky i kelímky.

 

6) Dodržujte prosím diskrétní zónu kolem baru 1,5 metru, do níž vstupujte jednotlivě. Další diskrétní zónu 1,5 m dodržujte prosím kolem stolku vrchního rozhodčího, kam prosím také vstupujte jednotlivě.

 

7) Pro soutěže čtyřher doporučujeme, je-li to možné, sestavovat přednostně páry z hráčů jednoho oddílu. V případě lichého počtu hráčů z oddílu či velkých výkonnostních rozdílů hráčů, není zakázáno hráče do dvojice kombinovat ze dvou oddílů, ale doporučujeme minimalizovat a používat pouze v opodstatněných letech.

 

Hygienická opatření budou v případě potřeby upravovány dle aktuálního epidemiologického stavu.

 

Předem děkujeme za pochopení.



Přidání komentáře k článku Hygienická opatření pro turnaje Velké ceny CST Ďáblice



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř