Zimní turnaj po první uzávěrce přihlášek

Největší zájem je o kategorii U13, kde je přihlášeno 19 hráčů. Protože souběžně hrající kategorie U19 je naopak obsazena slabě – pouze 11 hráčů, přijali jsme do turnaje v kategorii U13 všech 19 hráčů a maximální počet rozšiřujeme z původních 16 na 24. Do kategorie U13 se tedy ještě mohou přihlásit až 4 hráč1.

 

V kategori U19 je 13 přihlášek, mohou se ještě přihlásit 3 hráči.

 

Kategorie U13 a U15 se budou hrát dle původního plánu odpoledne od 15 hodin s tím, že prezence končí v 14.30 hodin a po ní se bude losovat a bude snaha odpolední kategorie začít hned po rozlosování dříve, protože dopoledne bude méně hráčů a předpokládá se dřívější ukončení

 

Obsazení dopoledních kategorií je početně slabší. V kategorii U11 je přihlášeno jen 6 hráčů. Do kategorie U11 se může ještě hlásit 10 hráčů. V kategorii U15 je pouze 9 hráčů. Do kategorie U15 se může ještě hlásit 7 hráčů.

 

Druhá uzávěrka přihlášek bude v pátek 6. 1. 2023 do 14.00 hodin. Hlásit se je potřeba přes systém na https://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php. Rozhodující je čas přihlášení, který se v systému zobrazuje. V případě přihlašování nového hráče, který není v systému a proto bude potřeba jej teprve zadat, což přihlášení pozdrží, může vrchní rozhodčí tohoto hráče při plném obsazení, upřednostnit na úkor dříve přihlášených hráčů, kteří jsou na černé listině kvůli přestupku B (neodhlášení se z turnaje při neúčasti). Podmínkou je, že tento hráč musí být přihlášen do druhé uzávěrky přihlášek. Černou listinu najdete na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky/clistina.pdf.

 

Ráno se hala pro rozehru otevírá v 8.00 hodin, kdy začíná prezence. Ta bude do 8.30 hodin, aby se v 9.00 hodin začaly hrát dopolední kategorie.

 

Pro hráče, kteří hrají dvě kategorie (dopoledne i odpoledne) je slava na odpolední kategorii. Za jednu kategorie je startovné 150,-- Kč, za dvě 250,-- Kč pokud se bude hráč prezentovat do obou kategorií najednou ráno.



Přidání komentáře k článku Zimní turnaj po první uzávěrce přihlášek



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř