Jarní turnaj – časový harmonogram

Do kategorie nejmladšího žactva se přihlásilo šest hráčů, takže se bude hrát systémem každý s každým. Přihlášky do této kategorie jsou definitivně uzavřeny. Po dvouhrách se bude systémem každý s každým hrát i čtyřhry.

Prezence proběhne v sobotu 25. 4. od 14.15 do 14.30 hodin. V 14.45 bude zahájen začátek. Předpokládaný konec do 17.00 až 17.30 hodin.

 

Starší žáci jsou přihlášeni pouze dva, proto je tato kategorie přesunuta na neděli, kdy se bude hrát společně s dorostem, přičemž starší žáci budou v rámci turnaje vyhodnoceni a oceněni samostatně.

 

V neděli 26. 4. 2015 začne prezence mladšího žactva v 14.15 hodin a končí v 14.30 hodin. Do této se přihlásilo pět hráčů, takže jeden hráč se může ještě přihlásit dodatečně za kategorii startovné 150,-- Kč. Hrát bude systémem každý s každým a čtyřhry (za tohoto stavu rovnou finále). Předpokládaný konec do 17.30 hodin.

jastuci madraci horoskop umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci

 

Dorost společně se staršími žáky se budou prezentovat od 17.30 do 17.45 hodin. Do obou kategorií se prezentuje za jednu startovní. Celkem jsou přihlášeni 4 hráči (dva starší žáci a dva dorostenci), kteří budou hrát systémem každý s každým. Jako dorostu bude brána v celkovém pořadí turnaje,

jako staršího žactva bude bráno pořadí starších žáků v turnaji. Při tomto počtu se bude hrát dvoukolově, mezi 1. a 2. kolem proběhnou čtyřhry. Dva hráči se mohou ještě dohrát turnaje přihlásit za startovné 150,-- Kč. V tom případě by se dvouhry hrály pouze jednokolově. Předpokládaný konec je do 20.00 až 20.30 hodin.

[1]


Stav k uzavření přihlášek

23.04.15 19.22

Miloslav Fuček

Odpovědět

V sobotu je situace jasná, nejmladšího žactva je 6 hráčů. Turnaj je od 14 hodin a protože na něj nenavazuje žádná další kategorie, jsme schopni přijmout ještě 2 až 4 hráče. V tom případě by se hrály dvouhry skupinovým systémem s následnými pavouky s dohráváním o konečné pořadí a čtyřhry systémem každý s každým. Hráči, kteří se přihlásí ještě do 24. 4. budou přijati ještě za startovné 100,-- Kč. Zatím necháváme rezervované 4 stoly, v neděli ráno, pokud se nepřihlásí nikdo další, jeden stůl uvolníme a další  přihlášky v sobotu již možné nebudou.

V neděli je nyní aktuálně na nejmladší žactvo 7 hráčů, což už je na skupinový systém. Zde můžeme bez problémů přijmout ještě jednoho hráče za startovné 100,-- Kč, pokud se přihlásí do 24. 4. Více hráčů již přibírat nebudeme, protože to by již protáhlo tuto kategorii, na kterou navazuje další kategorie. Bude-li více přihlášek, bude přijat hráč, jehož přihláška dorazí nejdříve.

V neděli od 17.45 začíná dorost se starším žactvem. Zatím jsou přihlášeni 4 hráči (u jednoho čekáme na potvrzení, zda bude akceptovat přesun ze soboty na neděli). Maximální počet hráčů, které jsme schopni zvládnout je 8. Při přihlášení do 24. 4. budou hráči platit startovné 100,-- Kč. Zatím rezervujeme i na tuto kategorii 4 stoly, ale počet stolů zredukujeme na stav k 24. 4. a po té již nebude možno další hráče přibírat, leda jako náhradníky, pokud by někdo nedorazil. Kategorie dorost i starší žactvo s ebudou hrát v jednom turnaji za jedno startovné. Pokud bude do 6 účastníků a bude se hrát systémem každý s každým, budou starší žáci vyhodnoceni pro svoji kategorii samostatně pouze ze svých vzájemných zápasů. Pokud by byl systém skupinový, byli by vyhodnoceni dle celkového pořadí v turnaji po odečtení dorostenců.

[1]



Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2014
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024





Nastavit tuto stránku jako domovskou





Petr Barcal - realitní makléř